Terug naar wandelevents

Avondwandeling: “Lichtjestocht” – powered by   

kijken & genieten                                                                                                                

vrijdag 21 april | avond

Beleef het donker in het Dommeldal bij Valkenswaard. Natuurmonumenten organiseert samen met het IVN Valkenswaard-Waalre en de herenboerderij “De Bunker” bij hoge uitzondering deze unieke avondwandeling in het kader van de WandelWeek Valkenswaard. Laat je verrassen door deze prachtige lichtjestocht.

Hoe donker is het?
Is het donker akelig, spannend of mystiek? En welke bewoners van de natuur leven in het donker? Tijdens de wandeling van ongeveer 5 kilometer langs sfeervolle lichtpunten krijg je een antwoord op deze vragen.

De lichtkunstwerken op de route zijn gemaakt door kinderen van Basisschool ’t Smelleken en SG Were Di. prachtige 

Geheimen van het donker
Gidsen van Natuurmonumenten en het IVN  – die langs de route staan – lichten onderweg enkele geheimen van het donker toe. Zo staan we stil bij het dierenleven in het donker en worden de zintuigen bijzonder uitgeprobeerd. Het is geen griezeltocht, maar een sfeervolle natuurbelevingswandeling.

Inschrijven:
Inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen gratis.
Klik hier om je in te schrijven

Locatie & parkeren
Herenboerderij “De Bunker”
Nieuwe Waalreseweg 189, Valkenswaard

Lichtjestocht - wandelen in Valkenswaard

Meld je vooraf aan
Vanwege de terreingesteldheid is de wandeling ongeschikt voor buggy’s en rolstoelen. Er is een maximum aantal deelnemers die groepsgewijs per kwartier vertrekken. Vooraf aanmelding via de site is nodig.