Nieuws over WandelWeek Valkenswaard

Van 15 t/m 23 april 2017 worden in het kader van WandelWeek Valkenswaard tal van wandelactiviteiten georganiseerd. Hieronder staan de nieuwsberichten met betrekking tot de WandelWeek en wandelgemeente Valkenswaard.

 

WandelWeek Valkenswaard - Wandelingen VVV Valkenswaard

25 maart 2017

woensdag 12 april – 18.30 u
Wandelinfo avond bij Intersport Van den Broek

Op woensdagavond 12 april om 18:30 uur organiseert Intersport Van den Broek in samenwerking met de podotherapeuten uit Valkenswaard  een Wandelinfo-avond om de Valkenswaardenaar klaar te stomen voor de wandelweek die van start gaat op zaterdag 15 april.

 

 

Programma

18.30 uur:
Ontvangst bij Intersport Van den Broek met koffie en wat lekkers

18.45 – 19.30 uur:
Presentatie door wandelspecialist Karel van het merk LOWA over gebruik wandelschoenen en de juiste accessoires

Aansluitend:
Tijdens deze avond staat een aantal podotherapeuten tot uw beschikking. Deze voetspecialisten kunnen u perfect helpen met voetklachten of klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten en/of het looppatroon.

Bastiaan Schellekens van New Balance zal deze avond met een RS Scan aanwezig zijn, dit is een zeer nauwkeurige methode om de belasting te meten van uw voeten. Hij kijkt daarbij zowel naar de drukverdeling wanneer u stilstaat, alsook naar het looppatroon.

De gehele avond staan de verkoopspecialisten van Intersport Van den Broek tot uw beschikking om u te voorzien van de beste wandeloutfit, wandelschoenen en nog veel meer!

Aanmelden
Wilt u de presentatie van Lowa bijwonen? Geef je dan nu op! Aanmelden kan hiervoor via mail: Valkenswaard@intersportvandenbroek.nl. De eerste 20 aanmeldingen krijgen een leuke goodiebag!

Verder is de winkel extra geopend en zullen deze avond speciale acties van toepassing zijn.

 


5 februari 2017

Heel Valkenswaard aan de wandel

Omdat de gemeente Valkenswaard vorig jaar is uitgeroepen tot Wandelgemeente van het jaar, komt er in april een hele WandelWeek. De aftrap hiervan werd afgelopen donderdag gegeven in De Hofnar. Met de week vol wandelactiviteiten wordt Valkenswaard als wandelgemeente op de kaart gezet.

Lees verder>>


18 mei 2016

Valkenswaard Wandelgemeente van het jaar

De gemeente Valkenswaard is gekozen tot Wandelgemeente van het jaar 2016. Deze jaarlijkse verkiezing is georganiseerd door ‘Te Voet’, dé wandelkrant van Nederland. Wethouder Hetty Tindemans, (toerisme en recreatie en natuurbeleid), ontving de prijs, een bronzen beeld, uit handen van hoofdredacteur Frank Hamdorff. Deze uitreiking vond plaats in het molenhuis van de Venbergse Molen, bij Natuurpoort De Malpie, een unieke locatie in Valkenswaard en startpunt voor allerlei tochten door de natuur.

Lees verder>>