Filmavond ‘De dag van het landschap’

Valkenhorst, Parel in het Brabants Zand en De Verborgen Wereld op de Strabrechtse Heide

maandag 17 april, tweede paasdag | 19.00 – 22.15 uur

Stichting Brabants Landschap organiseert op 2e paasdag in samenwerking met WandelWeek Valkenswaard en VVV De Groote Heide/Valkenswaard een filmavond in De Hofnar tijdens ‘De dag van het landschap!’ op 2e paasdag. Deze filmavond is na aanmelding gratis toegankelijk!

Een unieke kans om op bijzondere wijze kennis te maken van onze Valkenswaardse omgeving: De Groote Heide.

Ontvangst is om 19.00 uur; verwacht einde 22.15 uur.

Na afloop en in de pauze kunt u terecht in het theatercafé en meer informatie krijgen en/of dvd’s aankopen in de hal van De Hofnar.

De volgende films geven een prachtig beeld over de schoonheid van de Groote Heide:

  • Valkenhorst, Parel in het Brabants Zand‘, gemaakt door Mark Kapteijns gaat over het landgoed en uniek vogelreservaat Valkenhorst. Daarbij krijgt u via ‘de making off’ ook nog een inkijkje hoe de film tot stand is gekomen.
  • De Verborgen Wereld op de Strabrechtse Heide, gemaakt door Han Meeuwsen, laat zien wat u zelf mee kunt maken als u door dit gebied wandelt of fietst.

Bovendien wordt op deze avond het nieuwe Groote Heide magazine gelanceerd en aan u uitgereikt! Hierin wordt een fraai beeld gegeven van het gebied, haar natuurpracht en bijzonderheden.

Deze activiteit van Wandelweek Valkenswaard is mogelijk gemaakt door Brabants Landschap en de zes gemeenten die samen werken aan het verbeteren en uitdragen van natuurgrenspark De Groote Heide.

Wilt u deze avond bijwonen? Kom dan snel uw kaarten afhalen bij het VVV Kantoor. Op = op.

De entreebewijzen kunt u op 2e paasdag vóór 18.45 uur tonen bij de ontvangstbalie in de hal van de Hofnar.

We hopen u te begroeten op maandag 17 april in Theater De Hofnar aan De Hofnar 10 in Valkenswaard!